Händelsekalender

01.01
Reserverad

Välkommen till Smedsby UF!

Vi har nyss avslutat årets teatersäsong. I år bjöd vi på en fars av Frans Arnold och Ernst Bach, som vi i vår uppsättning har döpt till Moralens Väktare. Tinja Sabel regisserade även i år. För kläder och scenografi stod  Anders Karls. Vi vill tacka alla som varit med i produktionen på nåt vis och självklart även publiken. Vi ses igen!

"Speciellt bör Cajsa Sundqvist i rollen som Charlotta och Roland Nylund i rollerna Boklund och Bonzo lyftas fram. Det finns en innerlighet och strålglans över deras rollprestationer som passar genren alldeles utmärkt." - Vasabladet, 15.1.2018

"Den stämning som teatergänget från första scenen lyckas bygga upp bibehålls under hela pjäsen och är något som vi som åskådare verkligen får njuta av." - ÖP, 15.1.2018

Om föreningen

Smedsby UF r.f. är en ungdomsförening grundad 1912. Föreningen finns i Smedsby, centralt beläget i Korsholms kommun ca 4km från Vasa centrum norrut. 

Vi ordnar evenemang för alla åldrar, t.ex. eftis, barnteaterklubbar och danser. Ett årligt återkommande evenemang är den uppskattade vinterteatern.

Hos oss kan Ni även ordna möten, konferenser, julfester, firmafester, bröllop, barnkalas, middagar osv. Från 10 till drygt 400 pers. Ta kontakt och begär offert!

Lokalen

Smedsby UF r.f. - En medlem av Svenska Österbottens Ungdomsförbund SÖU r.f.